Dublarea ca 80“, după o serie de oportunități ratate: Zakaria crede că a închide conturile, reiterând acasă după golul de rebound disperat.

este o parte din creștere, experiența de care aveți nevoie pentru a face cel mai important lucru este că acestea sunt lucruri mici și limitate: le-a dat seama recent modul în sport 2 online care vă aflați într-un grup, în timp ce respectați regulile “. Despre grup, jucătorul Juventus în națională nu se poate defini în mod corespunzător un bloc, dar cu siguranță este important, astfel încât mâine seară ( „nu ar crea nici o problemă“, a spus Mancini) ar putea fi, de asemenea, cinci titulari Juventus ” jucând împreună în clubul – a spus Bonucci – ajută, de asemenea, echipa națională, pentru că știi că punctele forte și punctele slabe ale tovarășilor săi săi atunci este clar că fiecare antrenor are propriile sale idei, ne-am adapta la cererile sale de istorie arată că un bloc Juve poate fi important,.. dar ceea ce contează cu adevărat este faptul că fiecare a da o sută la sută, indiferent de camasa “. . VIDEO TV JOURNAL de Cecilia – Închiderea este cu un gând pentru Cecilia Salvai că, în meciul de ieri impotriva Fiorentinei a rupt incrucisat său anterior stâng: „Un noroc și o îmbrățișare mare pentru Cecilia eu știu cât de mult el a continuat să joace la Cupa Mondială, dar trebuie să fie fericit pentru afecțiunea care a fost prezentat. va fi din nou mai puternică decât înainte „de ieri. De la corespondentul nostru Andrea Elephant © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

07 ianuarie 2019 – Milano „În cazul Cupei Super în Jeddah este triumful ipocrizie din partea atât de mulți oameni.“ Aceasta este opinia președintelui CONI Giovanni Malago microfoanele „sportului radio prea“, amintind că „cea mai buna oferta a fost cea a Arabiei Saudite și că anunțul a fost judecat în iulie 2018. Problema a apărut cu povestea biletelor, femeia care nu a putut merge la stadion putem merge acum în anumite zone.

Apoi, desigur, tot ceea ce se întâmplă în Arabia nu sunt de acord și de a critica, dar avem guverne care fac acorduri cu această țară, cu care ne-comerciale. „- El adaugă:“ Cu echipa națională de fotbal după neparticipare în Rusia în 2018, suntem în speranța de a merge joace la Cupa Mondială din Qatar, ale cărei legi sunt mult mai rele decât cele ale Arabiei Saudite. Deci, dacă doriți, luați o linie clară, puternică, care nu sunt de acord, dar în orice caz – a spus numărul unu sport italian – toate acestea nu se poate face atunci când calul a buloane „Reforma -“.

Visul . Cortina-Milano continuă, ufficializzeremo în câteva ore la detaliile cererii Vom face înainte de 11 ianuarie „a continuat el Malago și revenirea la tema Comitetului Olimpic național de reformă guvernamentală:.“ am multe îndoieli că acest lucru nu este cu siguranță o reformă, vorbim despre, jocul dă drumul la aspectele de punere în aplicare. cu privire la pregătirea olimpic nu se va schimba nimic, aceasta nu este o problemă, dar problema nu este ușor să se determine ce este și ce nu este pregătirea olimpică nu este. plantele fac parte din patrimoniul și problema care le deține. „sportul în școală?“ pe aceasta suntem în acord complet cu guvernul. Când am spus că am reaplicat mama tuturor bătălii a fost sportul în școală, școala cuvânt din statutul CONI nu există și această țară minunată nu are sportul cuvânt în Constituție “. Micicchè Gaetano și Giovanni Malago (dreapta) purtător – „Grigore Paltrinieri ar fi un nume mare ca un purtător de steag, deoarece el a câștigat medalia de aur la Rio.“ El a declarat că numărul 1 CONI despre ideea de a încredința pavilionul all’olimpionico delegației italiene în timpul ceremoniei de deschidere a Tokyo „Olimpiadele -“.

Când am re-nominalizat pentru funcția de președinte al CONI, am pus în centrul program de sport în școală, deși cuvântul nu apare în `Scuola“ deși statut foarte larg al italian Comitetului Olimpic național, cât și sportul cuvântul nu apare în Constituție. în cazul în care guvernul vrea să facă acest lucru, suntem foarte fericiți. Și dacă doresc, vom fi colegi de călători, dar există o problemă: nu poate lua toate resursele summit-ului pentru a rezolva problema sportului în școală „a conchis tornado cu privire la reforma de sport italian inserat de guvern în legea de echilibru.“ există o problemă legată de predare, există un discurs privind educația oamenilor, există o problemă legată de facilități educaționale necertificate, o problemă în săli de sport, a plantelor. Și noi facem toate astea, cu 400 de milioane destinate pentru sport de top? Este clar că ceva trebuie să fie stabilită, cu condiția ca suntem în armonie totală cu voința guvernului:. Problema nu este doar instrumentul, ci resursele ” Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

23 martie 2019 – Milano jucători exaltare a Spaniei. Getty completeaza tabloul acestei a treia zi dedicată jocurilor din prima rundă de calificare la Campionatul European 2020 Spania greu, dar bate Norvegia în Valencia, nici o surpriză în Italia rotund cu victorii din Bosnia și Grecia. În meci după-amiază, succese pentru Elveția și Suedia, în ceea ce privește Georgia și România.

Irlanda este probabil prost în Gibraltar, găsind măsură încununată de succes numai în a doua jumătate. In lupta dintre Cenușărese, Malta bate Insulele Feroe. GROUP D-Georgia 0-2 Elveția – Trei puncte de debut pentru elvețian, ceea ce duce la un monolog net substanțial de două raiduri periculoase ale georgienilor din părțile Sommer.

Deblocare Zuber rezultat, cu o placă de drept 56 „, care pune meciul pe planul înclinat pentru echipa Petkovic. Dublarea ca 80“, după o serie de oportunități ratate: Zakaria crede că a închide conturile, reiterând acasă după golul de rebound disperat. Milano jucător Rodriguez a jucat tot meciul, substituenților în final pentru atalantino Freuler.

Gibraltar-Irlanda 0-1 – ibericii opus o rezistență obositoare, atingând firma pentru a smulge un rezultat pozitiv împotriva irlandezilor mult citat. Gibraltar chiar a fost aproape în marginea de deschidere a doua jumătate cu o lovitură de cap de cap Chipolina, care este cea mai mare dintre Randolph răspuns portar.

La 49“, au scăpat de pericol, Irlanda este obiectivul-victoria semnat de Hendrick, care practică pescuitul în colțul de jos de la marginea din stânga vârfului de Mcgoldrick. Jurnalul VIDEO TV GROUP F Suedia-Romania 2-1 – Scandinavii sunt acordate trei puncte prețioase în prima rundă a căii de calificare, bate de măsurare România.

Echipa construiește succes Andersson în finală pentru prima dată după 33 „deschide fostul Palermo Quaison, bate Tătărușanu din gama aproape; 40 „duble Claesson, cu o diagonală de frumos de la marginea. România a redus deficitul la 59“, cu Kingbitter rezolvarea acțiunii inițiate prin atingere pe verticală Palermo Pușcaș, dar în cele din urmă gazdele rula și iau toate e-mail.

Malta-2-1- Feroe In lupta dintre Cenușăreasa grupului este Malta să ia toate cele trei puncte, în ciuda mai mult de o jumătate de oră a jucat in inferioritate numerica. Gazdele mers înainte pe 17 „cu goluri Nwoko, dar după pauză nordice au șansa de a egala cu un penalti pentru un fault de ejectarea Agius. Deoarece, cu toate acestea, discul poate eșua Olsen 1-1, iar apoi la 77 „este de a lovi Malta, Borg cu a fi rece de la punctul cu var.

Scopul Inutil, a venit în al optulea minut de prelungiri, marcată de Thomsen. Spania-Norvegia 2-1- complicat de debut pentru Roja, care mai mult efort de așteptat pentru a ajunge pe partea de sus a unei Norvegia, care nu se află încă. Echipa lui Luis Enrique pare să dirijeze meciul deja în portbagaj, după 16 „Jordi Alba degomat stânga și pune în centru, în cazul în care Rodrigo găsește împușcat cu Lefty câștigătoare.